Jótékonysági Egressy Bál

A komáromi Egressy Béni Zeneiskola és az Összhang Közművelődési Alapítvány szerettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2013. február 15-én (pénteken) 19:00 órától kezdődő

Jótékonysági Egressy Bálra.

Helyszín: WF Szabadidőpark, Park Étterem (2900 Komárom, Puskaporosi u. 24)

A belépőjegy ára: 3500 Ft (vacsorával együtt)

A jegyek elővételben megvásárolhatóak (A bálon tombolasorsolást tartunk) a zeneiskola titkárságán 2013. február 8-ig, hétfőtől-péntekig, 12:00 óra és 17 óra között.

A bálra rövid zenés műsorral készülnek a Zeneiskola növendékei. A befolyt adományok az Egressy Béni Zeneiskola működését támogató Összhang Közművelődési Alapítvány részére kerülnek befizetésre.

Amennyiben nem tudnak résztvenni a rendezvényen, de támogatni szeretnék az Alapítványt, megtehetik támogatói jegy vásárlásával, mely szintén az iskola titkárságán kapható . (2013. február 15-ig)

egressy-bal

 

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X