Jótékonysági Egressy Bál

A Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola és az Összhang Közművelődési Alapítvány szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2016. február 19-én (pénteken) 19.00 órától kezdődő

Jótékonysági Egressy Bálra. 

Helyszín: WF Szabadidőpark, Park Étterem (2900 Komárom, Puskaporosi u. 24.)

A belépőjegy ára: 4.000 Ft (vacsorával együtt)

Jegyek elővételben megvásárolhatók: 2016. január 25. és február 15. között a Zeneiskola titkárságán, hétfőtől-péntekig 12.00 óra és 17.00 óra között.

(A bálon tombolasorsolást tartunk!)

A bálra rövid zenés műsorral készülnek a Zeneiskola növendékei. A befolyt adományok az iskola  működését támogató Összhang Közművelődési Alapítvány részére kerülnek befizetésre.

Amennyiben nem tudnak részt venni a rendezvényen, de támogatni szeretnék az Alapítványt, megtehetik támogatói jegy vásárlásával, mely szintén az iskola titkárságán kapható.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X