Jótékonysági Egressy Bál

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. február 21-én (szombaton) 19 órától immár harmadik alkalommal Jótékonysági Egressy Bált tartunk, melynek teljes bevétele az Egressy Béni Zeneiskolát támogató Összhang Közművelődési Alapítványé lesz.

  • A bál helyszíne: WF Szabadidőpark, Park Étterem (2900 Komárom, Puskaporosi u. 24.)
  • A vacsora ára 3.800 Ft/fő (két menüből lehet választani). A bál elején lesz egy rövid zenés műsor kb. 19.15 órától (kb. 20 órától vacsora), majd az est folyamán tombola.
  • A tombolára felajánlásokat szívesen fogadunk magánszemélyektől és cégektől egyaránt.
  • Jegyek elővételben megvásárolhatók (2015. január 19. és február 15. között) a Zeneiskola titkárságán hétfőtől – péntekig, 12.00 óra és 17.00 óra között.

Amennyiben nem tudnak részt venni a rendezvényen, de támogatni szeretnék az Alapítványt, megtehetik támogatói jegy vásárlásával, mely szintén az iskola titkárságán kapható.

További információ: 06/34 340-247-es telefonszámon, illetve az egressyzeneiskola@gmail.com e-mail címen.

Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényünkre!

Üdvözlettel

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X