Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő Verseny

A 2013. november 27-én megrendezésre került Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő Versenyen a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola két növendéke Orosz Tamás és Mészáros Bence aranyminősítést nyert, Miletics Anton pedig nívó díjat kapott a zsűritől.

Szilli Ákos a legjobb felkészítő tanárnak járó díjat vehette át a szakmai zsűritől. A versenyen a zongorakíséretet Szilli Ilona biztosította.

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X