IX. Jótékonysági Egressy Bál

2021. november 20. (szombat) 19:00 óra
Helyszín: WF Szabadidőpark, Park Étterem


Zenél a Tequila Show Band


A belépőjegy ára: 7800 Ft (vacsorával együtt)

A jegyek elővételben megvásárolhatóak: 2021. november 2. és 15. között a zeneiskola titkárságán! (hétfőtől-péntekig 12:00 óra és 17:30 óra között)

A befolyt adományok az iskola működését támogató “Összhang” közművelődési Alapítvány részére kerülnek befizetésre. Amennyiben nem tudnak résztvenni, de támogatni szeretnék az Alapítványt, megtehetik támogató jegy vásárlásával, mely szintén az iskola titkárságán kapható.

Tombola tárgy felajánlásokat szívesen fogadunk!

A bálon kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek vehetnek részt!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X