Ismét vastaps a zeneiskolában…éljen a Zene Világnapja!

Október 1-jén, a Zene Világnapján  egész napos programsorozattal ünnepelt a zeneiskola.
Délelőtt nagy sikerrel zajlott az óvodásoknak szóló hangszerbemutató hangverseny, amit kétszer is megrendeztek az Egressy teremben, a nagy érdeklődésre való tekintettel. Jelen volt Dibuszné Hauser Zsuzsanna Tankerületi Igazgató Asszony is, aki elismeréssel nyilatkozott a programról.
Délután játékos vetélkedőre került sor,este pedig a ” Generációk a pódiumon” elnevezésű koncertet hallgatták a vendégeink, amin tanítványaink szüleikkel és nagyszüleikkel léptek színpadra.

A gálának nagy sikere volt, bízunk benne, hogy hagyományként jövőre is megrendezhetjük.

Sok köszönet Mindenkinek, aki segített a színvonalas programsorozat lebonyolításában!

Gratulálok Minden kedves fellépőnek, és felkészítő tanárnak egyaránt.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X