Iskolánk Lehár Ifjúsági Vonószenekara adott ünnepi műsort

Iskolánk Lehár Ifjúsági Vonószenekara adott ünnepi műsort meghívott vendégként a X.Dallam Regionális Kórustalálkozón 2019. március 23-án Tatabányán. Előadásukban J.Haydn: G-dúr zongoraversenyének II.tétele hangzott el Musitz Áron zongorajátékával.

Felkészítő tanárok: Tirbus Ildikó, Fekete Patrícia és Prágay Marianna

A zenekar a fesztivál záró közös számában is nagyszerűen közreműködött. Sok köszönet a színvonalas produkciókért, gratulálunk

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X