Idősek otthonában szerepeltek diákjaink

Október 1. az idősek világnapja is. Ez alkalomból köszöntötték a szép korúakat egy kedves ünnepi műsorral a komáromi Idősek otthonában 2016. október 7-én.
A zeneiskolát 3 növendék képviselte:
Mézes Virág hegedült, ( felkészítő tanára: Takács Hajnalka) Hollósi Míra zongorázott, ( felkészítő tanára: Bellus Dorottya) és Goján Szabolcs bariton kürtön játszott.( felkészítő tanára: Horváth Csaba)
Gratulálunk a fellépőknek és tanáraiknak a szerepléshez, köszönjük a zongorakíséretet Bellus Dorottya tanárnőnek.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X