Három nemzedék találkozott

Városunkban immár hagyomány a pedagógusok három nemzedékének találkozója. A jeles napon a pályakezdő, a nyugdíjba vonuló és a díszdiplomás pedagógusokat köszöntjük. A nívós ünnepségnek november 20-án a városháza díszterme adott otthont. Az eseményen megjelent dr. Molnár Attila polgármester, valamint a testület több tagja is. Az ünnepi műsorban az Egressy Béni Zeneiskola növendékei szerepeltek.

Gratulálunk Áchim Évának, és Varga Tamásnak, Szilágyi Attilának és Miletics Antonnak a színvonalas előadásukért.

Köszönjük Szilli Ilona, Chrisztu Olimpia és Szilli Ákos felkészítő tanári munkáját.

 

 

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X