Hangszersimagató

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tavalyi tanévben az előképző 2. évfolyamát végzett tanulóknak 2020. szeptember 2-án (szerdán) 15.00-17.00 óra között tartjuk „hangszersimogató” rendezvényünket az Egressy Béni Zeneiskolában. Ezen a napon mérjük fel a gyermekük választott hangszeréhez való adottságát, zenei képességeit (éneklés, tapsolás).

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Hozák Adrienn

intézményvezető

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X