Hangszeres felvételi a zeneiskolánkban

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előképző 2. évfolyamának 2018. május 22-én (kedden), valamint, május 23-án (szerdán) 17.00 és 18.30 között tartjuk a hangszeres felvételit az Egressy Béni Zeneiskolában (Egressy terem). A felvételi egy rövid éneklésből, tapsolásból, az adott hangszerhez való adottságok felméréséből áll, majd egy kis beszélgetésre kerül sor, hogy jobban megismerjük a jelentkező növendékeket.

Az alábbi táblázatban részletezzük, hogy melyik napon, milyen hangszerből van lehetőség a felvételire:

május 22. (kedd május 23. (szerda)
furulya, fuvola furulya, fuvola
zongora zongora
hegedű hegedű
tuba kürt, harsona, trombita
kürt, harsona, trombita klarinét, szaxofon
dob cselló (16.30-17.00 között)
Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X