Hangszerbemutató koncert – szülői értekezlet

Tisztelt Előképzős Szülők!

Szeretettel meghívjuk Önöket a szülői értekezlettel egybekötött hangszerbemutató koncertünkre, melyet elsősorban azért szervezünk, hogy előképzős növendékeink számára segítséget nyújtsunk a hangszerválasztásban. A hangversenyen igyekezni fogunk minden olyan tanszakot bemutatni, melyek oktatását biztosítjuk intézményünkben. A műsor első számaként ismét az előképzősök lépnek pódiumra, az iskolánkban sikeresen működő vonószenekar kíséretében. A koncert napján közös próbát tartunk, ahol minden előképzős diákunk számára kötelező a megjelenés. A rendezvény után néhány mondatban fontos információkat szeretnénk Önökkel megosztani, így minden kedves szülő megjelenésére számítunk.

Koncert helyszíne: Egressy Béni Zeneiskola, 2900 Komárom, Klapka Gy. út 54.

Koncert időpontja: 2014. március 17. (hétfő) 17.00 – kor, előtte gyülekező a zeneiskolában 16.00-kor.

Öltözék: ünneplő ruhában (fehér – fekete, vagy sötétkék)

Szeretettel várjuk Önöket!

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X