Hangszerbemutató koncert

Zeneiskolánk legkisebbjeit fogadtuk nagy szeretettel 2016. február 29-én az Egressy Teremben, ahol az előképzős növendékek közös éneke után hangszerbemutató koncertre került sor. Közreműködött a Lehár Ifjúsági Vonószenekar.

A hangszercsaládok mindegyike szerepelt, hallhatott többek között hegedűt, csellót,zongorát, trombitát, klarinétot,fuvolát, tubát, kürtöt, és ütőhangszereket a kedves közönség.
A koncertet Takács Hajnalka vezette, zongorán kísért Bellus Dorottya, Domonkos-Hersics Diána, és Szilli Ilona.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X