Győrött szerepelt az Egressy Fúvószenekar

2016. szeptember 4-én vasárnap 16 órakor a Dunakapu téren volt hallható iskolánk Egressy Fúvószenekara. A programban a kisalföldi őstermelők portékáinak bemutatására és népszerűsítésére került sor. A közel 1 órás műsorban nívós fúvószenekari előadást hallhatott a nagy létszámú közönség, akik között nagy örömünkre sok komáromi érdeklődő is megfordult.

Sok köszönet a zenekari tagoknak a színvonalas produkcióért, vezényelt: Szabó Ferenc karnagy.

Gratulálunk a Résztvevőknek!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X