Gitár tanszaki koncert az Egressy teremben

Szeretettel várta zeneiskolánk gitár tanszaka 2014.április 12-én délután a kedves Szülőket bemutató hangversenyükre.A koncerten minden gitáros növendék fellépett a hallgatóság nagy örömére.

Iskolánk Igazgatónője Hozák Adrienn köszöntötte a közönséget. Fülöp Kamilla Tanárnő a gyerekek műsorszámai között a zeneszerzők életútjának bemutatásával színesítette a programot.A rendezvény végén közös koccintásra és kötetlen beszélgetésre került sor.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X