Gitár koncert a zeneiskolában

2016. október 21-én 17 órakor gitár koncertre vártuk a zenekedvelő közönséget az Egressy Terembe. A hangversenyen Nagy Tamás gitárművész, a tatai Menner Bernát Zeneiskola művésztanára lépett fel,aki egy rangos nemzetközi megmérettetésen fog részt venni a közeljövőben, ennek a versenynek a programját hallhattuk tőle nagy sikerrel. A koncerten közreműködött Leitgéb Máté, iskolánk gitártanára is.
Szívből gratulálunk a színvonalas előadáshoz!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X