Gálahangverseny a Magyar Kultúra Napja alkalmából

2017. január 20-án rendezte meg iskolánk gálakoncertjét a Magyar Kultúra Napja alkalmából, melyen növendékek és tanárok is felléptek magas színvonalú produkciókkal.
A rendezvény a himnusz megszólalásával kezdődött iskolánk gyermekkórusa előadásában, akik a továbbiakban Balázs Árpád kórusműveit énekelték.
A programot magyar zeneszerzők műveiből állították össze. Hallhatóak voltak többek között Kodály, Bartók, Járdányi, Sugár, Weiner művei.
A telt házas előadást Szilli Ilona konferálta.
Szívből gratulálunk minden Résztvevőnek, és felkészítő tanárnak!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X