Fúvószenekari találkozó Tatabányán

Idén május 1-én Tatabányán került megrendezésre a megyei szintű Fúvószenekari Találkozó, amin zeneiskolánk mindkét fúvószenekara is részt vett.
Iskolánk Kis Fúvós együttesét Horváth Csaba Tanár úr irányításával, az Egressy Fúvószenekart pedig Szabó Ferenc karnagy úr vezényletével hallhatta a Csónakázó tó partjára érkező közönség.
A fesztiválon a megye zeneiskoláinak zenekarai mellett hallható volt a Tatabánya testvérvárosából, Aalenből érkező ifjúsági fúvószenekar is.
A rendezvény végén emlékül minden karnagy egy serleget vehetett át a szervező iskola igazgatójától.
Gratulálunk mindkét zenekar szerepléséhez,kiemelkedően magas színvonalon teljesítettek a komáromi fúvósok, büszkék vagyunk Rátok!
További sok szép eredményt és fellépést kívánunk!
Hozák Adrienn igazgató

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X