Fúvószenekari fellépés Balatonfüreden, a zenei tábor idején

2015. augusztus 20-tól 24-ig táborozott az Egressy Fúvószenekar Révfülöpön Szabó Ferenc tanár úr vezetésével.
Az ott töltött 4 nap a jó hangulatú vetélkedőn, és fürdőzésen kívül komoly próbákkal is telt, felkészülés iskolánk 50 éves évfordulójára, a Komáromi Napok rendezvénysorozatára, vidéki fellépésekre, fesztiválokra,minősítő hangversenyre.
Augusztus 23-án a tábor zárásaként Balatonfüreden adtak magas színvonalú, és egyben az odaérkező nagy létszámú közönség számára szórakoztató műsort.Balatonfüred ebben az évben Komárommal kötött testvérvárosi szerződést, ennek a kapcsolatnak az eredménye volt ez a felkérés.

Szívből gratulálok a zenekar tagjainak, és karnagyuknak Szabó Ferencnek,további eredményes
munkát, sikeres szerepléseket kívánunk.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X