Fúvós Parádé a Szabadság téren

2016. május 28-án 15 órakor vette kezdetét iskolánk 50 éves jubileuma alkalmából megszervezett Fúvós Parádé, amit a Szabadság téren rendeztünk meg. A programot dr. Molnár Attila Polgármester nyitotta meg. A fesztiválon 5 fúvószenekar vett részt, az Észak-Komáromi Vidám fiúk fúvószenekara, Galánta Város Fúvószenekara, a győri Liszt Ferenc Zeneiskola fúvósegyüttese, Tatabánya Város Fesztivál Fúvószenekara, és a házigazda komáromi Egressy Fúvószenekar.
A program főszervezője Szabó Ferenc karnagy volt,sok köszönet a kimagasló szakmai munkájáért, és a lelkiismeretes hozzáállásért. Gratulálunk a zenekar tagjainak a magas színvonalú előadásért. Köszönjük Hábetler Krisztián, és Horváth Csaba tanároknak a hangszeres segítséget. Továbbá köszönjük Menyhárt László és Szilli Ákos tanár urak
felkészítő munkáját.
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X