Fúvós Parádé a Szabadság téren

2017. május 27-én Fúvós Parádét rendezett a 20 éves jubileumát ünneplő Egressy Fúvószenekar Szabó Ferenc karnagy vezetésével a komáromi Szabadság téren.

A fesztivál 16 órakor kezdődött, a programban 4 fúvószenekar mutatkozott be szórakoztató, magas színvonalú produkciókkal.
A Szabadság tér estére teljesen megtelt, nagy örömünkre sokan voltak kíváncsiak az együttesek játékára.
20 órakor vette kezdetét a menetzene, amit szintén nagy érdeklődéssel követett a komáromi közönség.
A találkozó dr. Molnár Attila Polgármester köszöntő szavaival és a közösen megszólaltatott Klapka indulóval zárult.
Szívből gratulálunk a fellépő zenészeknek, és Szabó Ferenc karnagynak a kimagasló szakmai teljesítményhez, sok köszönet a szervező munkáért az egyesület vezetőségének.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X