Fényes sikerek a Sistrum versenyeken

A hagyományosan Szombathelyen rendezett Sistrum zenei versenyeken idén négy növendék vett részt az Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolából.

  • A kürt-és mélyréz versenyen Vida Mátyás tuba szakos növendék képviselete az iskolát, aki aranyminősítést nyert. Felkészítő tanára Horváth Csaba, a zongorakísérő Szilli Ilona volt.
  • Pok Mónika hegedű szakos növendék szintén aranyminősítéssel tért haza, felkészítő tanára Takács Hajnalka volt, a zongorakíséretet Bellus Dorottya látta el.
  • Juranovics Nikolett zongora szakos tanuló ezüstminősítés birtokosa lett, a zongoraverseny. Felkészítő tanára Szilli Ilona volt.
  • A gordonkaversenyen Pethő Marcell arany minősítést nyert. Felkészítő tanára Karacs Judit volt, zongorán Bellus Dorottya kísérte.

Köszönjük a lelkiismeretes munkát a diákoknak és a tanáraiknak egyaránt.
Gratulálunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X