Fellépés a szőnyi Református Templomban

A szőnyi Református Templomban léptek fel diákjaink 2018.szeptember 8- án a falunapi programsorozat keretében.

Sok köszönet a felkérésért Nagy Attila Ákos Lelkész úrnak és a gyülekezetnek.
A műsorban a gyerekkar és a vonószenekar tagjai léptek fel Payer Hajnalka és Hozák Adrienn vezetésével.A zongorakíséretet Bellus Dorottya látta el.A művek sorában egy ősbemutatóra is sor került. Iskolánk tanulója, Pákozdi Csaba darabját hallhatta a komáromi közönség. A zongoraszólókat Musitz Áron és Sulics Barnabás játszotta. Sok köszönet a kedves Szülőknek a segítségért.
Szìvből gratulálunk a felkészítő tanároknak és a fellépőknek!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X