Évzáró ünnepély

2015. június 5-én 17 órától tartotta iskolánk évzáró ünnepélyét,melynek zárásaként a bizonyítványok átadására került sor. A himnuszt és a szózatot iskolánk magánének tanszaka énekelte Chrisztu Olympia vezetésével,zongorán kísért Bellus Dorottya és Hersics Diána.  A műsorban a zenei pályát választott végzős növendékek, Koppán Kata, Nagy Tünde Sarolta, és Zemplényi Zsófia, a fuvola kvartett és versenygyőztes zongoristák szerepeltek.
A 2014/15-ös tanévben iskolánk Egressy – díját az Összhang Közművelődési Alapítvány jóvoltából  8 éven át tanúsított kiemelkedő tanulmányi eredményéért,és töretlen szorgalmáért Zemplényi Zsófia hegedű szakos növendékünk kapta.
Szívből gratulálunk az elismeréshez,további sok sikert kívánunk a zenei pályán.
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 2015/16-os tanévre 2015. június 17-18-án 10-órától 18 óráig lesz a beiratkozása zeneiskolában.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X