Évzáró iskolánk udvarán

2016. június 6-án 17 órakor a himnusz felcsendülésével kezdődött a 2015/16-os tanév záró ünnepsége. A műsorban a legeredményesebb növendékeink közül szerepeltek diákok.
Sulics Barnabás, és Zsapka Lilla zongorista növendék mellett a három zenei pályán továbbtanuló diák, Pok Mónika ( hegedű), Pusztai Máté ( szaxofon) és Pethő Marcell (gordonka) lépett fel.
Zenei együtteseink közül pedig a Kis Fúvósok Szabó Ferenc karnagy vezényletével. A műsorszámok után sor került névadónk, Egressy Béni emléktáblájának megkoszorúzására is.
Az Összhang Közművelődési Alapítvány támogatásával Egressy díjban részesült Pethő Marcell gordonka szakos tanuló.
A himnuszt és a szózatot iskolánk magánének tanszaka énekelte. Zongorán kísért: Bellus Dorottya és Domonkos- Hersics Diána.
Az ünnepség végén a bizonyítványok átadására került sor.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X