Észak-és Dél -Komárom Zeneiskoláinak közös koncertje

2016. április 26-án este 18 órakor került megrendezésre Észak-és Dél Komárom Zeneiskoláinak közös hangversenye a 25-dik Komáromi Napok nyitó napján.

Az eseményen jelen volt Észak-Komárom Polgármestere Stubendek László, Dél- Komárom képviseletében dr. Molnár Attila Polgármester.A sorok között ült Komárom Város testvérvárosa, Naumburg küldöttsége is.
A koncertet a két igazgató, Hozák Adrienn és Petr Frantisek nyitotta meg.
A rendezvényen a két iskolából több, mint 80 diák lépett fel, szóló,- kamara- és zenekari produkciókat mutattak be. Az Egressy terem zsúfolásig megtelt,és az előadás végén nagy örömünkre a vastaps sem maradt el.
Szívből gratulálunk a fellépő gyerekeknek és a felkészítő tanároknak a színvonalas koncerthez!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X