Észak- és Dél-Komárom zeneiskoláinak közös koncertje

2017. április 24-én 17 órakor került sor Észak- és Dél- Komárom Zeneiskoláinak közös hangversenyére a Tiszti Pavilonban.A koncerten jelen volt Stubendek László, Észak- Komárom polgármestere is. A rendezvény elején a két iskola igazgatója mondott köszöntőt. A hangversenyre ellátogatott a naumburgi delegáció is, Komárom testvérvárosának képviselői. A koncerten 22 produkció hangzott el a két iskola növendékeinek előadásában,melyet a zenekedvelő közönség vastapssal jutalmazott.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X