Énekeseink budapesti fellépése a KLASSZ is JAZZ is koncerten

A tavalyi komáromi szervezés folytatásaként idén -április 9- én- az Egressy énektanszaka ,vendégszereplésre utazott Budapestre, a Bartók Konzi dísztermében megrendezett koncertre . László Attila , László Kata, Nagy Dorina , Thoma Judit  ,valamint a könnyűzenei részben  az egész tanszak nagy tettszést arattak!Köszönet Hersics Diana tanárnőnek a szép zongorakíséretért, valamint Chrisztu Olympia tanárnő  eredményes felkészítő munkájáért!

Gratulálunk a sikeres fellépéshez!

A videók a következő linken teinthetőek meg.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X