Énekelj könnyen, felkészülten, képzetten! NYÍLT NAP

Énekelj könnyen, felkészülten, képzetten!!!! NYÍLT NAP az ÉNEKLÉST szerető,s ez iránt érdeklődő 14 ÉV fölötti FIATALOK részére, ÁPRILIS 25- én ,pénteken 12 órától 17 óráig , a 4 -es teremben Chrisztu Olympia tanárnő. a hangképzés. és az énektanulás kulisszatitkaiba nyújt bepillantàst. Szeretettel várunk ! Ha zene szól,sosem elég !!!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X