Elismerés a Városi Pedagógus-napon

2016. június 3-án ünnepélyes keretek között búcsúztatta Komárom Város Városvezetése a nyugdíjba vonuló pedagógusokat. Köszöntőt mondott Turi Bálint, oktatásért felelős Alpolgármester.
A műsorban fellépett a zeneiskola fúvós kamaraegyüttese, és Féli Laura klarinétos növendék. Felkészítő tanáruk: Szabó Ferenc, zongorán kísért: Domonkos- Hersics Diána
Az ünnepségen nagy örömünkre elismerésben részesült iskolánk zongoratanára, Prágay Marianna, aki Komárom Város Pedagógiai díját vehette át.
Szívből gratulálunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X