Egressy Fúvószenekar hangversenye

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a komáromi Jókai moziba, 2015. május 1-jén, pénteken 17.00 órára az Egressy Fúvószenekar hangversenyére.

A műsorban felcsendülnek Alan Menken, Alfred Reed, Astor Piazzolla, Benoit Chantry, Erkel Ferenc, Hidas Frigyes, Howard Ashman, Lehár Ferenc, Louis Armstrong, eredeti fúvószenekari művei és átiratai.

Vezényel: Szabó Ferenc

A hangverseny látogatása díjtalan.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X