Egressy és kora – zenetörténeti kiállítás

„Egressy és kora” Zenetörténeti kiállítás és előadás a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolában 2015. január 23-án 18.00 órakor.

 A kiállítást megnyitja Számadó Emese, a Komáromi Klapka György Múzeum igazgatója. A rendezvényre meghívott előadó Szabó Balázs zenetörténész, a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet tanára. Közreműködik Szabó János tárogatón.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, a belépés díjtalan.

Az előadás képekben, illetve egy összeállítás is megtekinthető a Komáromi Televízió honlapján.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X