Egressy – díjak átadása az évzárón

2017. június 12-én tartotta iskolánk tanévzáró ünnepélyét. A műsorban minden hangszercsalád felsorakozott, fellépett zongorista, fuvolista, trombitás, kürtös, és hegedűs diákunk is nagy sikerrel.

Ezek után az Összhang Közművelődési Alapítvány jóvoltából az Egressy díjak átadására került sor. A 2016/17-es tanév díjazottjai:
  • Zsapka Lilla – 6-dik osztályos zongorista növendék
  • Györe Zsolt – az idén 20 éves Egressy Fúvószenekar harsonása, iskolánk “Öregdiákja”
Sok szeretettel gratulálunk az elismeréshez!
Zsapka Lilla - 6-dik osztályos zongorista növendék
Zsapka Lilla
Györe Zsolt - az idén 20 éves Egressy Fúvószenekar harsonása, iskolánk "Öregdiákja"
Györe Zsolt

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X