Jótékonysági Egressy Bál

A Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola és az Összhang Közművelődési Alapítvány szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2018. február 24-én (szombaton) 19.00 órától kezdődő Jótékonysági Egressy Bálra.

Helyszín: Monostori Erőd, Klapka terem
2900 Komárom, Duna-part 1.
(Parkolási lehetőség az Erőd udvarában.)
A belépőjegy ára: 5.500 Ft (vacsorával együtt)
Jegyek elővételben megvásárolhatók:

2018. január 22 és február 20. között a Zeneiskola titkárságán, hétfőtől-péntekig 12.00 óra és 17.00 óra között. (A bálon tombolasorsolást tartunk!)

A bálra rövid zenés műsorral készülnek a Zeneiskola növendékei.

A befolyt adományok az iskola működését támogató „Összhang” Közművelődési Alapítvány részére kerülnek befizetésre. Amennyiben nem tudnak részt venni a rendezvényen, de támogatni  szeretnék az Alapítványt, megtehetik támogató jegy vásárlásával, mely szintén az iskola titkárságán kapható.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X