Egressy bál a Monostori Erődben

2018.február 24-én a Monostori Erőd Klapka terme adott otthont a VI. Jótékonysági Egressy bálnak, melyen 116 vendég vett részt.A rendezvényt az Összhang Közművelődési Alapítvány elnök asszonya, László Beáta nyitotta meg,majd a köszöntő után az Egressy Fúvószenekarból alakult Big band adott műsort Szabó Ferenc vezetésével óriási sikerrel. A programon részt vett dr. Molnár Attila Polgármester,Turi Bálint, és Kreft-Horváth Lóránd alpolgármesterek is.A vacsora után a Tequila show band szórakoztatta hajnalig a bálozókat.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X