Egész napos iskola és a zeneiskolai tevékenység

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy bár szeptembertől a köznevelési törvény szerint bevezetésre kerül, hogy a tanulók számára 8 és 16 óra között kell foglalkozásokat tartani – a törvényben foglaltak alapján – a szülő kérésére az intézményvezető felmentést adhat, a délutáni foglalkozások alól a gyermek más iskolán kívüli elfoglaltsága miatt, legyen az zeneiskola, tánciskola, vagy sport tevékenység. Ebből következik, hogy a zeneiskolai tanulmányokat az új rendszer bevezetése nem befolyásolja.

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X