Dupla győzelem Tatán

A 2013.április 12-én Tatán megrendezésre került általános iskolai korosztálynak szóló Menner Bernát-, és a középiskolásoknak szóló Vincze Imre szólóhangszeres verseny nagy sikerrel zárult a komáromi Egressy Béni Zeneiskola növendékei számára.

A Menner Versenyen két hegedűs növendékünk képviselte iskolánkat, szívből gratulálunk Koppán Katának a sikeres részvételért.

A verseny I.helyezését Zemplényi Zsófia kapta a zsűri által megítélt legmagasabb pontszámmal. A XX. századi mű előadásáért még egy különdíj birtokosa is lett.
Felkészítő tanárok: Medveczky-Horváth Györgyi és Takács Hajnalka
Zongorakísérő: Szilli Ilona

 

A Vincze Imre verseny I.helyezettje szintén komáromi diák: Ficsura Martin szaxofonos növendékünk, aki az első díj mellett különdíjat is bezsebelhetett a versenyben elért legmagasabb pontszámért.
Felkészítő tanár: Szabó Ferenc
ZongorakísérőHersics Diána
GRATULÁLUNK A SZÉP EREDMÉNYEKHEZ, TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X