Duna parti nyári est a Monostori Erődben

Egy rendkívül szórakoztató, làtványos programon vehetett részt, aki kilàtogatott a Duna bàstyàra szombaton. A hàzigazda komàromi Egressy Fúvószenekarral együtt fellépett Tatabànya Vàros Fesztivàl Fúvószenekara és a Debreceni Mazsorett Együttes.Vezényelt: Szabó Ferenc
Sok köszönetünk dr. Molnár Attila Polgármester úrnak, hogy megtisztelt minket jelenlétével és támogatta a rendezvényt. Régi álmunk vált valóra, KÖSZÖNJÜK!!

Forrás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X