Díjazott lett Pethő Marcell

Komárom Város Önkormányzata hagyományteremtő céllal először adta át városunkban a “jó tanuló- jó sportoló” díjakat, és jutalmazta a  kitűnő tanulmányi eredményeket elért diákokat.

Az Egressy Béni Zeneiskolából a 2015/16-os tanév legeredményesebb növendékeként Pethő Marcellt díjazták kimagasló teljesítményéért. Az elismerő okleveleket dr. Molnár Attila, Komárom Város polgármestere, és Turi Bálint oktatásért felelős alpolgármester adta át a gyerekeknek és a felkészítő tanároknak egyaránt.

Szívből gratulálunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X