Bölcsödék napja

 

Április 24-én a Városháza dísztermében került sor a bölcsődék napjára. Az önkormányzat színvonalas műsorral és egy-egy szál virággal köszönte meg a bölcsődei dolgozók szeretetteljes, gondoskodó munkáját.

 

Bevezetésként Vajda Fatime tolmácsolásában hangzott el Mécs László verse, majd az Egressy Béni Zeneiskola növendékei játszottak egy gitár-kamara darabot. A köszöntőt dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester mondta, aki hangsúlyozta, nem szeretne egy száraz, statisztikai adatokkal teletűzdelt beszédet mondani, ezért inkább a való életből vett példát és egy szülő gondolatait tolmácsolta.

Az ünnepség folytatásaként elköszöntek a nyugdíjba vonuló Förhétz Kálmánné, Erzsikétől, aki 40 ledolgozott év után most kezdi meg nyugdíjas éveit. Kiemelték, hogy Erzsike a pályán eltöltött évei alatt mindig vidáman, optimistán látta a világot, mert alapjában véve egy vidám természetű ember. A rábízott gyermekeket mindig nagy-nagy szeretettel gondozta, nevelte. Dr. Molnár Attila polgármester és dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester egy csokor virággal és egy emléklappal köszönte meg Erzsike sok éves munkáját. Virágot kaptak a bölcsőde dolgozói is.

A program zárásaként az Egressy Béni Zeneiskola növendékei adtak színvonalas koncertet.

 

 

GRATULÁLUNK A FELLÉPŐKNEK ÉS FELKÉSZÍTŐ TANÁRAIKNAK!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X