Barokk koncert az Egressy teremben

Emlékkoncertnek adott otthont iskolánk 2015. június 2-án a barokk jegyében. Bach és Handel születésének 330.évfordulója alkalmából jelenlegi és volt növendékek művésztanáraikkal léptek a pódiumra. A hangverseny különleges atmoszféráját korhű viseletek adták, amiket a Komáromi Jókai Színház biztosított. A művek elhangzása után egy egy szál virággal tisztelegtek a két géniusz portréja előtt. A koncert nagy sikerrel zajlott a lelkes zeneszerető komáromi Közönség jóvoltából.

Sok köszönet a felkészítő -szervező munkáért Prágay Mariannának,Takács Hajnalkának,és Szilli Ilonának.

Gratulálunk a koncerten fellépő Tanároknak és a Diákoknak egyaránt.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X