Az Egressy Fúvószenekar Tamásiban vendégszerepelt

2015. szeptember 26- án egy megtisztelő meghívásnak eleget téve,ünnepi hangversennyel örvendeztette meg a komáromi Egressy Fúvószenekar és Tatabánya Város Fúvószenekara a ” 700 éves Tamási” Város nagy létszámú közönségét.A gálaest a Tamási Városi Művelődési Központban került megrendezésre.
Az Egressy-s zenészek Balatonfüred után Tamásiban is letették Komárom Város névjegyét, magas színvonalú produkciójukkal óriási sikert értek el, és egyben meghívást kaptak egy közös zenei táborra, ami a zenekarok közötti jó együttműködést és a szakmai fejlődést is segíti. A Pro Urbe díjas zenekart Szabó Ferenc karnagy dirigálta.

Szívből gratulálunk a kiemelkedő produkcióhoz minden résztvevőnek!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X