Az Egressy Fúvószenekar komoly sikere Móron

Az elmúlt szombaton került megrendezésre a X. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál Móron, aminek az Egressy Fúvószenekar is résztvevője volt.  A késő estig tartó programban a magyar zenekarok mellett Csehországból, Németországból, Horvátországból és Szlovákiából érkező együttesek is szerepeltek. A rendezvény színvonalát emelte az 5 tagból álló,  szakmailag elismert nemzetközi zsűri, aki a 11 résztvevőből 3 zenekart jutalmazott kiemelt arany minősítéssel, köztük nagy örömünkre a Pro Urbe díjas Egressy Fúvószenekart is.

Szívből gratulálunk Szabó Ferenc karnagynak, és a zenekar Tagjainak, büszkék vagyunk Rátok!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X