Az Egressy Fúvószenekar fellépése Tatabányán

2015. június 21-én vasárnap 17 órától lépett fel az Egressy Fúvószenekar Szabó Ferenc karnagy vezényletével a III. Tatabányai Sörfesztiválon.Az Árpád téren felállított nagyszínpadon szép számú közönség előtt mutathatta be műsorát a komáromi együttes. 1 órás produkciójukkal ezúttal elsősorban a könnyedebb műfaj
kedvelőinek szereztek kellemes perceket, amit nagy tapssal díjaztak.Köszönjük Szabó -László Anikó tanárnőnek, és Horváth Csaba tanár úrnak a segítőkész szakmai munkáját.
Gratulálunk az Egressy Fúvószenekar tagjainak a  nívós szabadtéri szerepléshez,
sok köszönet Szabó Ferenc karnagynak a színvonalas előadásért.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X