Az 50. Komárom-Esztergom megyei Kamarazene fesztivál összefoglalója, képekkel

Február 28-án, a Tatabányán zajlott 50. Komárom- Esztergom megyei Kamarazene fesztiválon növendékeink kiemelkedő eredményt értek el, mindegyik együttesünk arany minősítést kapott a szakavatott zsűritől, és a megye legjobb iskolájának címét is elnyerték az Erkel Zeneiskola mellett.

Különdíjas lett Zemplényi Zsófia és Pethő Marcell, a felkészítő tanárok sorában Takács Hajnalka kapott elismerést.

Résztvevő kamaracsoportjaink tagjai:

Zemplényi Zsófia, Nagy Tünde Sarolta, Koppán Kata, Pethő Marcell, Barsi Melinda, Reif Dorina, Pok Mónika, Ősz Fanni, Bese Imre, Ladik György, Horváth Ákos, Rózsahegyi Álmos, Zemplényi Boldizsár.

Az ütős kamaraegyüttest Menyhárt László ,a vonósokat Takács Hajnalka készítette fel.

A fesztiválról az alábbi összeállításokat tekinthetik meg a helyi televíziókban:

Szívből gratulálok a magas színvonalú produkciókhoz!

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X