„Aranyos” komáromi fafúvósok Tatabányán

2013. november 22-én immáron kilencedik alkalommal rendezték meg Tatabányán a Fafúvós Fesztivált, Komárom-Esztergom megye alapfokú művészeti iskolái számára.

Nagy örömre volt oka a Komáromi Egressy Béni Zeneiskola növendékeinek, ugyanis minden résztvevő diák kiemelt oklevélben részesült.

Arany minősítést ért el Szabó Bálint, Pusztay Máté, Szabó Áron Dániel, és Siposs Barnabás, Sárosi Benedek pedig bronz fokozatot kapott.

Szabó Ferenc tanár úr a legjobb felkészítő tanár,- Hersics Diána tanárnő pedig a legjobb korrepetitor díját kapta a szakmai zsűritől.

Szívből gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükért, és külön köszönjük a kedves Szülők segítő támogatását is.

További sok sikert kívánunk!

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X