Adventi koncert a zeneiskolában

2015.december 8-án 17,30 órakor adventi növendékhangversenyt tartottunk
az Egressy teremben. A koncerten szólisták,- vonósok, fúvósok, ütősök és zongoristák vettek részt, de hallható volt a Szent Imre Általános Iskola előképzős osztálya is, iskolánk 2-3.osztályos szolfézs csoportja, kis vonószenekara és magánének tanszaka is.A koncertterem zsúfolásig megtelt,a nagy taps mellett a fellépők egy -egy szaloncukrot kaptak a produkciójukért.
Sok köszönet Bagóné Erzse Dóra tanárnőnek a műsorközlésért, és a szervező munkáért. Gratulálunk a felkészítő tanároknak, és a korrepetitoroknak a színvonalas előadásokhoz!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X