A zeneiskola Családi Napja

Színes programokkal, vitézi játékokkal, hagyományőrökkel, lovasokkal várta az Egressy Béni Zeneiskola Diákjait, Szüleit, és a történelmi kalandozást kedvelő Közönséget 2013.május 5- én vasárnap délelőtt az iskola udvarán.
Részt vett a programban a Szelindek Zenekar, az Új hold régi táncegyüttes Gábor Klára vezetésével, a Pálffy Kompánia hagyományőrei és szorgalmatosait, a zeneiskola kamaraegyüttese,(tagjai: Tóth Dorottya, Németh Nikolett, Czidlina Vivien tanáruk: Chrisztu Olimpia,) a Fatime Táncstúdió hastáncosai, és a dunaalmási lovarda lovasai, köszönjük Szíjj Dénesnek a lovas kocsizást, és a Budapestről érkező Gyermekzsivaj Alapítványnak , hogy kézműves foglalkozásukkal színesítették a programot.

Sok köszönet a színvonalas rendezvényért minden Résztvevőnek!

Hozák Adrienn
igazgató

DSC03003 DSC03012 DSC03019 DSC03021 DSC03022 DSC03025

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X