A XVI. Veszprémi Regionális Trombitaverseny eredményei

A 2018. december 5-én megrendezésre került XVI. Veszprémi Regionális Trombitaversenyen a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskolából két tanuló vett részt.

Szívből gratulálunk Benyó Andor és Vida Vendel trombita szakos növendékeinknek, akik kiemelt arany minősítést nyertek. Felkészítő tanáruk Szilli Ákos.

A zongorakíséretet Hikisch- Szilli Ilona tanárnő látta el.

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X