A XII. Sistrum Regionális Zenei Verseny

A XII. Sistrum Regionális Zenei Versenyeken az alábbi eredményeket érték el az iskola tanulói:

  • 2014. március 5-én Pethő Marcell gordonka szakos növendék ezüst fokozatot nyert. Felkészítő tanára: Karacs Judit, zongorakísérője a versenyen Bellus Dorottya
  • 2014. március 19-én, a zongoraversenyen Prágay Marianna tanárnő tanítványai: Zsapka Lilla arany, Kecskeméti Dávid ezüst minősítést nyert. Szilli Ilona tanárnő növendéke Miklós Réka bronz minősítést kapott a zsűritől
  • A 2014. április 1-jén megrendezésre került ütő-kamara versenyen Menyhárt László tanár úr versenyen induló mindkét kamaracsoportja bronz minősítést kapott a szakmai zsűritől. A kamaracsoportok tagjai: Ladik György, Zemplényi Boldizsár, Kiss János, Nagy Ferenc Kornél, Nagy Péter, Tóth Szabolcs László.

Gratulálunk a szép sikerekhez, és köszönjük a felkészülést Tanárnak és Diáknak egyaránt!

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X